Hvilke energier vil manifistere seg i Universet i Tre Dragens år 2024?

HJEM Vår Bakgrunn Kontakt Oss BAZI FENG SHUI HUMAN DESIGN PERIODE 9 KURSPORTAL 2024 ??? MARS-2024 APRIL-2024 MAI-2024

NB! GRATIS VIDEO OM HVA VI KAN VENTE I 2024!

SE OGSÅ VÅR GRATIS VIDEO FOR UTSIKTENE FOR APRIL 2024 UNDER!

 

 

 

  

Hvem er Anne Marit & Jarle

Vi er gift og har holdt kurs innen alternativ healing som Reiki, Rainbowreiki i over 15 år. Jarle driver med astrologi, Human Design,  Bazi astrologi og Feng Shui og har holdt på i den alternative bransje de siste  20 årene. I de siste 4 årene har Jarle utdannet folk online og drevet med astrologi konsultasjoner til mange hundrede mennesker.

Opprinnelig har Jarle sin utdannelse innen fysikk og teknologi, han  tok sin doktorgrad i emnet i 1995. Han jobbet da som amanuensis og senere 1.amanuensis ved Universitetet i Bergen. I 2004 begynte han som lektor i teknologi ved en videregående skole.

Anne Marit har vært jordmor i det offentlige i over 40 år og har de seinere årene vært kursholder innen for healing, medi yoga og meditasjon. 

HVILKE ENERGIER VIL VERDEN BLI PÅVIRKET AV I 2024?

Se vår gratis video under om hva som skjer i den kaotiske perioden vi går inn i nå I 2024!!!

HVILKE ENERGIER VIL DEFINERE TRE DRAGENS ÅR 2024

Lurer du på hvordan universets energier vil påvirke verden i 2024 har vi en GRATIS VIDEO under som forteller alt om hvilke energier universet påvirkes av nå og hvordan dette vil påvirke de forskjellige landene i verden. Du vil også få et godt bilde over trendene som kommer, hvilke industrier som vil vokse og mye mer. Så vil du se videoen gå til slutten av denne siden og trykk på video linken. Videoen varer i 1 time og 38 minutter. Hvis du vil vite hvordan disse energiene påvirker deg og ditt horoskop har du muligheter å få være med på vårt tilbud dette året som er en horoskop tolkning samt en 1 års utdannelse innen HUMAN DESIGN, pris for alt er 2424 kr.

TRE DRAGENS ÅR-2024-extra
  • Lurer du på hvorfor tidene er så kaotiske nå og hvorfor verden ser ut til å bryte i sammen! Er dette bare tilfeldig eller er det noe usynlig som ligger bak og legger til rette for disse kaotiske tidene! Hvorfor er alle så aggressiv nå og mange er så sårbare og tar seg nær av ting som tidligere ble dempet ned.
kaos men håp
  • Lurer du på hvorfor middelaldrende damer begynner å komme inn i maktstillinger i samfunnet! Er det tilfeldig at vi har kvinnelig fotball og idretts presidenter, kvinnelig Norges bank sjef, og mange mange flere. Hvordan vil dette påvirke verden på sikt og hva betyr dette for maktkampene blandt spesielt politikere omkring i verden. Vi går inn i en tid nå når kvinner ikke lar seg undertrykke lengre vil vi se i de neste årene. Hvorfor? Dette får du forklart i den GRATIS videoen under!
woman power
  • Lurer du på hvorfor alt som tidligere var skjult nå bare kommer opp i lyset nesten hver eneste dag! Er det en tilfeldighet at så mye kommer opp i lyset nå og ledende personer i samfunnet må gå grunnet feil gjort tidligere. ILD energien som symbolisere denne tiden vi går inn i vil sørge for at alt som er begravet og ikke tåler dagens lys vil komme opp til overflaten nå. Det finnes tusenvis av eksempler på dette. Så vil du vite hvorfor er det bare å se den GRATIS VIDEO linken under.
usa
  • Lurer du på hvorfor alt så ut til å eksplodere etter Korona krisen i 2020. Hvorfor ble alle i verden tvunget ut av komfort sonen. Dette er noe som kan forklares basert på gammel mystisk metafysikk visdom som har vært kjent i tusenvis av år. Overgangen vi er inne i nå startet i 2017 og ble forsterket kraftig i 2020. Denne perioden er den første bølge som definerer hva som kommer i den 2-bølge som begynner nå 4 februar 2024 og vil fortsette framover til 2043. Den gratis videoen under forteller i detalj om denne bølgen. Denne tiden minner om historien til fuglen Phoenix som brenner opp og står opp av asken.
ENERGIKART-2012-2043-BILDE

Selv om det kan virke kaotisk nå så husk at når noen har influensa så må toksinene opp til overflaten og det må svettes ut før man blir frisk. Slik er det med jorden vår også. Så ting må opp til overflaten før det kan bli fjernet. Husk også at mye det kaotiske i verden har vært der hele tiden men det har vært skjult under overflaten. Men nå i Periode 9 når vi går inn i ILD så vet via at ilden får alt opp til overflaten før det blir brent opp. Etter dette blir jo alt så mye bedre. Så det er mye håp og vi ser nok snart lyset i tunellen. Husk også at ILD tiden vi er inne i handler også om lykke, skjønnhet og lys, men for at det skal komme fram må først litt sot vekk. 

light and hope

TRE DRAGENS ÅR 2024 HOROSKOPET OG DENS ENERGIER!

Lurer du på hvordan året 2024 vil bli og hvilke energier som er tilgjengelig for oss kan du få mer innsikt ved å se vår video om TRE DRAGENS ÅR. Den gir en veldig detaljert analyse av de universelle energiene for 2024 og hva vi med stor sannsynlighet kan vente. Siden 2024 er starten på Periode 9, fra 2024 til 2043, inneholder også denne videoen grunnleggende analyse for de neste 20 årene. I de tidene vi går inn i nå er det viktig å kjenne sitt kart og hvor en står akkurat nå. Da kan men navigere mye lettere i de kaotiske tidene som er foran oss. Alt vil du få informasjon om i denne videoen.

ANALYSE FOR MARS MÅNED OG RÅD FOR 2024 OG PERIODE 9

Da er vi kommet inn i periode 9 endelig og siden februar er starten er det ofte litt rolig og sjokk basert siden alt starter på nytt etter at yang energien er begynt å vokse og våren kommer. Februar måned var 37-Family heksagrammet som viser at denne måneden har det vært viktig å være i gruppen eller i familien før det virkelige trykket kommer i Mars.

I denne videoen analyserer jeg heksagrammet for mars som er 41-Decreasing og er start på en ny tid og begynnelse med en følelse av reduksjon i begynnelsen. Men skal vi hoppe høyt i heksagrammet 42-Increasing som kommer etterpå må man gå godt ned i huk og spare krefter i mars. Jeg går også igjennom rådene fra de to heksagrammene for 2024 og Periode 9. For mer info se gjerne videoene TIL HØYRE!

APRIL 2024 OG DENS ENERGIER SAMT EKLIPSEN DEN 8 APRIL KL. 20:17!

I denne videoene lærer du om de viktigste energiene i april 2024. Du vil også få innblikk i Tre Dragens energier og visdom. Siden april inneholder Dragens energi som er den samme som i året 2024, så er det altså to drager tilstede. Dette betyr at det er mye jord og dette fører ofte til at en føler at ting ikke går fort nok, og at man ikke gjør nok og til en selvpisking av seg selv. Dette er kun en følelse som ligger i luften og er ikke en del av deg. Uansett, Dragens er sjef energi og derfor er det viktig å være pro-aktiv dette året og bruke den energien på en positiv måte til vekst, spesielt på det indre plan.


Husk at solar eklipsen som kommer 8 april kl. 20:17 i Norge er en eklipse som viser store transformasjoner i verden i 2024 og Periode 9 og de neste 20 årene. Husk å hold deg inne og ikke bli eksponert for eklipse energien siden den er ikke bra for noen. For mer info se den GRATIS  videoen til høyre!


VÅRT ASTROLOGI TILBUD FOR 2024?

Tolkning av ditt års horoskop for 2024. Her går Jarle igjennom horoskopet og hvordan landskapet ser ut. Du får tolkning, hjelp og råd for hver måned fra februar 2024 til slutten av januar 2025.

Du får tilsendt video etter tolkningen.

SPESIAL PRIS FRAM TIL 21 FEBRUAR 2024: Kr. 2424

(ÅRSHOROSKOP+HUMAN DESIGN UTDANNELSE VARIGHET 1 ÅR.)

Human Design utdannelsen starter 10. mars 2024 fra våre nye kurs sider på www.skansemyren.com


NB! Hvis du vil kun ha horoskop tolkning med års horoskop for 2024 pris kr.1900


Påmelding til Anne Marit: am-ersta@online.no


Mvh


Anne Marit & Jarle