Velkommen til Anne Marit & Jarle`s Informasjons sider!

HJEM Vår Bakgrunn Kontakt Oss BAZI FENG SHUI HUMAN DESIGN PERIODE 9 KURSPORTAL 2024 ??? MARS-2024 APRIL-2024 MAI-2024

 

 

 

  

Hvem er Anne Marit & Jarle

Vi er gift og har holdt kurs innen alternativ healing som Reiki, Rainbowreiki i over 15 år. Jarle har drevet med astrologi, Human Design,  Bazi astrologi og Feng Shui i de siste 20 årene. I de siste 4 årene har Jarle utdannet folk online og drevet med astrologi konsultasjoner til mange hundrede mennesker.

Opprinnelig har Jarle sin utdannelse innen fysikk og teknologi, han  tok sin doktorgrad i emnet i 1995. Han jobbet da som amanuensis og senere 1.amanuensis ved Universitetet i Bergen. I 2004 begynte han som lektor i teknologi ved en videregående skole.

Anne Marit har vært jordmor i det offentlige i over 40 år og har de seinere årene vært kursholder innen for healing, medi yoga og meditasjon. 


Jarle`s sertifiseringer i BAZI og FENG SHUI fra Joey Yaps Institutt

Jarle begynte allerede etter å ha tatt doktorgraden i fysikk i 1995 og interessere seg for metafysikk. I 2006 startet han studier ved Herkules astrologiskole og ble utdannet diplom astrolog i 2010. I dag er han en av lærerne  ved skolen.

Jarle startet å studere østlige vitenskaper som Feng Shui, I-Ching og Bazi-astrologi i 2004 hos den  verdensledende innen feltet Dr. Joey Yap.

I 2021 og 2022 tok Jarle  sertifisering innen Feng Shui og Bazi-Astrologi ved Masterakademiet til  Joey Yap. Han har over 1 million studenter og har over 170 ansatte som driver med forskning og utvikling innen metafysikk. Han er  den ledende innen metafysikk i verden idag, og det er grunnen til at Jarle  har tatt sertifiseringene sine der.Til høyre ser du bilde av Jarle som blir promotert for diplomene av Joey Yap.


Sertifisering-FS-BAZI

Våre viktigste satsingsområder !

  • FENG SHUI - ENERGIENE I VÅRE OMGIVELSER
  • BAZI ASTROLOGI - Å FINNE RETNING OG KLARHET I LIVET
  • HUMAN DESIGN - Å FINNE DIN LIVSVEI

 

Under finner dere linker til mer informasjon om disse temaene:

FENG SHUI

Feng Shui og hvordan vi blir påvirket av omgivelsene våre

For mer INFO - KLIKK HER!

BAZI - ASTROLOGI

 

BAZI astrologi - lær å finne din livsvei
For mer INFO - KLIKK HER!

Human Design

Human Design er et fantastisk verktøy for å finne din LIVSVEI!

For mer INFO - KLIKK HER!

Ønsker du mer informasjon kan du melde deg på vårt gratis kurs -  "Hvordan overleve i en KAOTISK tid ved å bruke METAFYSIKK" - KLIKK på linken under:

KLIKK HER!