Vår Bakgrunn

HJEM Vår Bakgrunn Kontakt Oss BAZI FENG SHUI HUMAN DESIGN PERIODE 9 KURSPORTAL 2024 ??? MARS-2024 APRIL-2024 MAI-2024

 


 

 

 

 

Hvem er Anne Marit & Jarle

Vi er et ektepar og har holdt kurs innen alternativ healing som Reiki, Rainbowreiki i over 15 år og Jarle har drevet med astrologi, Humendesign samt Bazi astrologi og Feng Shui i de siste 20 årene. I de seinere 4 årene har Jarle utdannet folk online og drevet med astrologi konsultasjoner til mange hundrede mennesker.

Opprinnelig har Jarle sin utdannelse innen Fysikk og teknologi og tok sin doktorgrad i emnet i 1995. Han jobbet da som Amanuensis og seinere 1.amanuensis ved Universitetet i Bergen før han gikk over og ble lektor i teknologi ved en Videregående skole fra 2004.

Anne Marit har vært jordmor i det offentlige i over 40 år og har de seinere årene vært kursholder innen for healing, medisins Yoga og Meditasjon. 

Jarle`s sertifiseringer i BAZI og FENG SHUI fra Joey Yaps Institutt

Jarle begynte allerede etter å ha tatt doktorgraden i fysikk i 1995 og interessere seg for metafysikk. Han begynte derimot ikke å ta kurs i alternative metoder før i 2004. I 2006 startet jeg studier ved Gisle Henden sin astrologiskole og ble utdannet diplom astrolog i 2008. Etter det er han også en av lærerene ved Herkules astrologi skole i Norge.

Jarle startet også å studere de østlige vitenskaper som Feng Shui, I-Ching og Bazi-astrologi i 2004 under den verdensledende innen feltet Master Joey Yap, og har vært i konstant utdannelse fram til idag. Mitt motto er at en lærer bør alltid vøre en god student.

I 2021 og 2022 tok Jarle endelig Sertifisering innen Feng Shui og Bazi-Astrologi ved Masteracademy ved Joey Yap. Joey Yap sitt Masteracadsmy institutt og har over 1 million studenter og har over 170 ansatte som driver med forskning og utvikling innen for metafysikk. Joey Yap er nok den ledende innen metafysikk idag. Dette er også grunnen til at jeg har tatt sertifiseringene mine der.Til høyre ser du Jarle bli promotert for diplomene av Joey Yap.

.

Sertifisering-FS-BAZI